CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 23 December 2011

about me n my BFF aida

Hye u all nie pic aku dengan aida my BFF until the end =) ,. kamyy study same-2 kt SMK SERI MUARA BAGAN DATOH , PERAK .. kamyy sebaye tw 14 taon next year kamyy nak  masok 15 taon so tak boley nak enjoy sangad sebab maw PMR kamyy should study hard ^^' , she's pretty rite ? sumpah aku jeles tengok dye tw btw kamyy bukan twins lhaa kamyy just kawan je tw =) .. de budak skolahh kamy cakap *korang ni *korang nie kembar ke ?* haha sape tanye soalan cm tuh memang lenge lhaa haha kamyy bukan twins okeyy ^^' , aku hepyy siot dapad kawan macam dye sebab pe ? sebab dye baek , suke nasehad ken orang , n all lhaa .. tapy yang aku tak tahan dengan satu je dye kuad membebel tw haha naek rimas aku dibuad nye adehh =D .. tapyy takpe aku tak kesah tapyy kalao aku da hilang sabar tuh abes lhaa dye aku ceramah dye balek kih-3 ^^' 


Okeyy see time kt skolah pown kamyy sempad lagyy berposing posing ngeh-3 ^^' . kamyy pengawas skolah tw garang hihi garang lhaa sangad ,. kamyy kalao kt skolah , kalao seharyy tak bersame tak sah tw .. kalao aku jalan dengan orang len aida pandag slight je kt aku maklum lhaa jeles lhaa kate ken haha =) . aku pown same jugakk jeles kalao nampak aida jalan dengan orang len hihi cemburu bute ,. okeyy kalao kat skolah menjered ke , gelak ke hape ke apatah lagyy kalao gune suare da kompom-2 kene panggel dengan pengetue haha =D ,. kat skolah kalao kamyy dapad gado aduhh abes joreng je rupenye haha aku tak lhaa aida je ngeh-3 jangan mara ye kawan guraw je hikhikhik =) ,. kadang-2 aku suke perli dye tw aku taktw kenape , btw kalao dye dapad menjered aduhh naek pekak telinge aku berdensing bunyi nye haha =D ,. kalao boley satu skolah da tw yang kamyy nie BFF tw-3 hihi glamour siott kamy kau ade ? haha perasan je ken-3 ? ^^' . kamyy suke bergaul dengan orang tapy syarad orang tuh kene tego dulu lhaa ek hihi ^^' . kat skolah aida selalu buad muke ketad taktw kenape haha tambah-2 lagyy time dye tengah naek hangen adehh macam hantu da muke dye haha =D , btw aku suke kawan dengan kau tw ^^' ,. sayangg kau kawan ngeh-3 =)kawan ngeh-3 =)


Okeyy korang tengokk lhaa muke kamyy menggedik je ken ? haha =) ,. kamy buad muke cute tw awWwm-3 suke-3 hihi comey je tengokk tapyy bukan aku yang cute dye sorang je okeyy fullstop ! ^^' . kadang-2 skolah pown boleyy jadyy tempad untuk kamyy berposing haha tak malu je muke tuh =) ,. taon depan gerentyy tak same kelass dengan aida lagyy ='( kelass gerentyy laen-2 ken-3 ? ha nie nak sedeh nie ='( .. okeyy aku chill try untuk biase ken diry jaoh dary dye okeyy ='/ . pape pown aku sayangg kau beb kau je satu-2 kawan yang aku de tw , yang len de tuh memang lhaa ade tapyy tak same de ngan kau aida =,) 


Okeyy tq pade sape-2 yang sudi bace blog aku yang tak seberape nie lagypown aku baru je tw nak buad blog nie tw ^^' . tq so much damn much lhaa okeyy =)




hey-2 tq sudi bace blog aku sayangg korangg ^^'







0 comments: